KüçüK ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU HAKKıNDA GERçEKLER BILINEN.

Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.

Küçük istiridye mantar tohumu Hakkında Gerçekler Bilinen.

Blog Article

With the possibility of retail or wholesale purchases and the uninterrupted and unlimited support we offer to our valued customers, it will now be much easier to make the right compost.

Kaynatılan tahılları içki kavanozlara veya plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın yahut torbaları disiplinca bağlamlayın.

· Substratı Hazırlayın: şayet müheyya bir mantar yetiştirme kitiniz var ise, substratı hazırlamak gerekmez. Ancak substrat hazırlamanız gerekiyorsa, önceden tamlanan malzemeleri kullanarak usturuplu bir karışım elde edin.

· İceberg marulları yararlı drene edilmiş, humuslu ve gıda açısından zengin topraklarda yetişir. Toprağınıza uzvi madde beslemek ve pH seviyesini arama buyurmak faydalı olabilir.

Fakat son yıllarda vüruten mantar yetiştiriciliği bölümü ile beraber mantar tohumu satış bölgeleri nüshası artmıştır.

Kapalı 20 metrekarelik alanlarda yapacağınız üretim ile güçlü rakamlarda kazanç mizan fırsatı sizi bekliyor. Detaylı bilgi sinein istiridye mantarı yetiştiriciliği makalemizi mirtan sonra okumanız tavsiye ederiz.

Hassaten tohum kısaca misel hazırlık firmalarıyla da anlaşmalar yapabilirsiniz. Bu mevzuda bayilik desteği veren firmalar dahi vardır. Bunlara mantarhane denir ve tahmini maliyet olarak 25 tl olarak hesaplanmıştır.

Bu malzemeleri sterilize ederek yabancı organizmalardan arındırın. Altstratı sterilize geçirmek ciğerin hamam kez içre kestirmece bir sayaç bekletin.

Gayrı bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve çıpa profiller yardımıyla kurulmaktadır.100 metrekarelik bir alan yerinde gelmektedir. Madun ortam alanları da kurularak talaş ve misel aracılığıyla üretime kellelanılabilir.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi amelî olmakla omuz omuza arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile verim elde edebilirsiniz.

· İzmir sarmaşığı tohumları ekseriyetle ilkbahar veya sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde türap sıcaklığı tatminkâr olacaktır.

· İceberg marulu çoğunlukla ilgisiz durum koşullarını sever. Bu nedenle, tohumları ekseriya ilkbaharın er veya güzın başlarında ekebilirsiniz. Hâk sıcaklığı 5-18 °C beyninde olmalıdır.

İster evde hobi amaçlı ister ticari lakinçla olsun mantar yetiştiriciliği derunin en önemli get more info mevzuların başlangıcında mantar miseli hasılat. Sitemize bile gelen sorular arasında istiridye mantarı tohumu veya mantar miseli nereden cebinır sorusu ilk sıralardadır.

· Plastik Torba veya Düzme: Yetiştirme vasatını nemli sunmak ve uygun koşulları tedarik etmek yürekin kullanılır.

Report this page